Izaberite stranicu
obavestenje

Прекид у снабдевању водом

30/05/2022

Обавештавају се ученици и запослени школе да ће, дана 31.05.2022.године (уторак), због радова на свилајначкој градској водоводној мрежи, доћи до прекида у снабдевању водом у периоду од 08,00 до 14,00 часова објекта матичне школске зграде и објекта у ИО Луковица који се водом снабдева из градске свилајначке водоводне мреже.

За наведене објекте, Школа је у сарадњи са КЈП „Морава“, обезбедила у довољним количинама техничку воду, која ће се користити само за потребе одржавања хигијене у објекту за време трајања прекида у снабдевању водом.

Обзиром да пијаће воде као и за прање руку неће бити, портебно је да ученици и запослени са собом понесу, у складу са својим потребама, довољну количину флаширане воде за пиће, као и потребну количину влажних марамица за прање руку у циљу одржавања личне хигијене. У ту сврху у тоалетима ће бити обезбеђена и потребна количинина дезинфекционих средстава.

Школска кухиња ће несметано функционисати, обзиром да ће школа у току данашњег дана обезбедити потребну количину здраве пјаће воде за за припрему хране и несметано функционисање кухиње.

Обавезују се радици на одржавању хигијене у наведеним објектима, као и остали запослени, да поведу рачуна и редовно прате стање чистоће и воде рачуна о редовном одржавању хигијене просторија, а посебно у тоалетима и просторима за припрему и сервирање хране.

Преузми обавештење

Podlupom.com

Skip to content