Izaberite stranicu
obavestenje crveno

Прелазак на комбиновани метод рада (други модел) за 7. и 8. разред

10/09/2021

Обавештавају се ученици, њихови родитељи i запослени у школи да се, одлуком Тима за прaћење и координисање примене превентивних мера у раду школа која се односи на утврђени модел наставе за школе у одређеним јединицама локалне самоуправе број 601-03-00033/4/2021-15 од 09.09.2021. године, прелази на други модел организације образовно-васпитног рада у седмом и осмом разреду наше школе. Овај модел организације наставе примењује се од понедељка, 13. септембра 2021. године и подразумева следеће:

• организацију комбинованог модела наставе – непосредна настaва (долазак у школу) и настава на даљину за ове разреде.
• Час наставе траје 45 минута за часове обавезне наставе, као и за остале облике образовно-васпитног рада, који се сви организују према постојећем распореду часова.
• Одељења се деле на две групе.
• Прва група одељења непосредну наставу остварује понедељком, средом и петком, док друга група у тим данима остварује наставу путем учења на даљину.
• Друга група одељења непосредан образовно-васпитни рад остварује уторком и четвртком, док прва група у тим данима остварује наставу путем учења на даљину.
• Групе и начин остваривања образовно-васпитног рада смењују се на недељном нивоу.
• Настава за ученике у данима када немају непосредан образовно-васпитни рад орагaнизоваће се тако што ће се часови пратити у реалном времену преко изабраног система за управљање учењем (платформа за учење), као и путем других електронских канала комуникације и програма.
• Сва остала упутства и информације око начина организације и реализације настaве према описаном моделу ученици ће добити од одељенских старешина и предметних наставника.

Одлуком је предвиђена је неопходна и стална употреба заштитних маски за све запослене, укључујући и особе које су потпуно вакцинисане против Ковид-19 и особе које су прележале Ковид-19.

Поменути Тим препоручује употребу заштитних маски за све ученике и све време током боравка у школи.

ВД Директор школе,
Др Ненад Стојковић

Преузми обавештење

Преузми одлука Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа

Podlupom.com

Skip to content