Izaberite stranicu
vesti svilajnac

Обавештење за све запослене – Имунизација СИНОФАРМ вакцином

02/04/2021

Поштовани,

Молимо Вас да се, у складу са планом имунизације становништва општине Свилајнац, а на основу обавештења добијеног од стране општнске управе Свилајнац, кабинет председника општине, изјасните (без обзира на то да ли имате пребивалиште на територији општине Свилајнац или не) о заинтересованости за вакцинацију кинеском вакцином СИНОФАРМ.

Вакцинација је могућа без пријаве на портал е-управа.

Уколико има више од 20 заинтересованих, екипа Дома здравља Свилајнац може вакцинацију да спроведе у пословном простору Школе.

Рок за изјашњавање је до понедељка 05.04.2021. године.

За запослене који имају мејл адресу или користе неку апликацију друштвених мрежа за комуникацију (Wiber, WhatsApp, Messenger) изјашњавање ће се обавити попуњавањем онлајн анкете чији ће се линк добити путем мејла или мреже за комуникацију. Остали запослени се могу изјаснити код помоћника директора школе на списку који је формиран. Линк ка упитнику за изјашњавање налази се и на сајту школе www.oszmajsv.edu.rs.

Линк анкете запослени ове Школе могу проследити и једни другима уколико имају успостављену међусобну комуникацију. Посебно се мисли на издвојена одељења чији помоћни радници не долазе често до матичне школе.

Пријава за имунизацију Синофарм вакцином

Преузми обавештење

Podlupom.com

Skip to content