Izaberite stranicu

Настава на даљину

21/03/2020

Поштовани родитељи,

Као што већ знате, нашли смо се ових дана у потпуно неочекиваној ситуацији везаној за рад школе и организацију наставе. Она је нова и за вашу децу и за наставнике. До сада заиста никада нисмо били у прилици да организујемо комплетно учење код куће за све ученике школе.

Са основним начином организације учења на даљину већ су вас упознале одељењске старешине. О накнадним детаљима обавештаваћемо вас и даље према потреби. Такође предпостављамо да ћемо неке ствари морати да мењамо у ходу као и да ћемо решавати текуће проблеме ако и кад се буду појавили. У позицији смо да и ми сами учимо и побољшавамо свој рад кроз непосредно искуство које ћемо стицати у наредним недељама. Зато ће нам бити потребна ваша помоћ и подршка. Такође ће нам бити драгоцено и ваше разумевање и стрпљење као и свака добронамерна примедба, запажање или коментар.

За почетак, јако је важно да будете у сталном контакту са одељењским старешином на начин на који сте договорили. Ако у томе имате било какав проблем можете нам се обратити поруком на имејл адресу која је истакнута на овом сајту и ми ћемо се потрудити да га решимо што брже. Такође је бито да поштујете сва упуства која будете добијали од наставника као и да их редовно спроводите. У наредном периду морамо да радимо као тим са заједничким циљем да деци омогућимо што ефикаснији и једноставнији начин учења у овој тешкој ситуацији у којој смо се нашли и тако им олакшамо даљи напредак. За вас ће то бити нешто захтевније и у смислу времена и у смислу количине ангажовања али верујемо искрено да ћемо успешно заједно проћи и кроз ове изазове.

Стручне сараднице-психолози  
Бранкица и Ивана

Podlupom.com

Skip to content