Izaberite stranicu

Прослава Светог Саве

24/01/2020 | наставници, сви, ученици

Обавештавају се одељењске старешине, предметни наставници и остали запослени у Школи о динамици активности везаних за прославу школске славе Св.Сава. Обавестити ученике путнике (предметне наставе) из села која функционишу у оквиру наше школе, де се они прикључе прослави школске славе која се организује у њиховим местима (превоз ученика тога дана није организован). Ученици издвојених одељења школску славу обележавају у својим издвојеним одељењима динамиком и програмом на нивоу свог ИО. За ученике матичне школе који су из Свилајнца организовано је послужење у школској трпезарији и пригодан филм о Светом Сави који ће бити пројектован у холу и трпезарији школе.
Ученици матичне школе долазиће према следећој сатници:
    08:30 – ученици 5. и 6. разреда,
    09:00 – ученици 7. и 8. разреда,
    09:30 – ученици 1. и 2. разреда,
    10:00 – ученици 3. и 4. разреда.
Свечано сечење славског колача обавиће се у Цркви Св. Николе у Свилајнцу у време пред почетак служења литургије. Послужење за запослене приређује се у зборници школе.
Подсећамо да се свечана Светосавска академија, на коју су позвани сви запослени школе (позивницом председника општине Свилајнац), приређује 27.01.2020. године са почетком од 19:00 часова у Центру за културу Свилајнац.

Podlupom.com

Skip to content